sisekoristusteenused
HOOLDUSKORISTUS
Hoolduskoristuse teenus hõlmab tavaliselt mitmesuguseid puhastus- ja hooldustegevusi, mida tehakse regulaarselt hoone või ruumi heakorra säilitamiseks. Selle teenuse sisu võib varieeruda sõltuvalt kliendi vajadustest ja kokkulepetest, kuid tavaliselt sisaldab hoolduskoristus järgmisi tegevusi:

  1. Pindade puhastamine: See hõlmab põrandate, seinte, lae, akende, peeglite ja muude pindade puhastamist. Puhastatakse tolmu, mustust, plekke ja sõrmejälgi.
  2. Tolmuimemine ja -pühkimine: Mööbli, põrandate, aknalaudade ja muude pindade tolmuimejaga või niiske lapiga pühkimine.
  3. Põrandate hooldus: Põrandate pesemine ja vajadusel ka poleerimine. Erinevate põrandakatete nõuetele vastav puhastamine.
  4. Köögi koristus: Köögi töötasapindade, kraanikausside, pliidi, mikrolaineahju ja muude seadmete puhastamine. Prügi äraviimine ja prügikasti tühjendamine.
  5. Vannitoa koristus: WC-poti, valamute, peeglite ja dušinurga puhastamine. Vannitoa põranda puhastamine ja desinfitseerimine.
  6. Tolmupühkimine: Mööbli, riiulite, raamaturiiulite ja dekoratiivesemete tolmuimejaga pühkimine.
  7. Prügi äraviskamine: Prügikorvide tühjendamine ja prügi äraviimine vastavalt kohalikele prügikäitlusnõuetele.
  8. Siseõhu värskendamine: Ruumi õhutamine ja ventilatsiooni tagamine, et tagada meeldiv siseõhk.
  9. Dekoratiivesemete korraldamine: Vajadusel dekoratiivesemete ja mööbli ümberpaigutamine ja korraldamine.
  10. Pindade desinfitseerimine: Olenevalt vajadusest võidakse teostada ka pindade desinfitseerimist, eriti olukorras, kus hügieen on eriti oluline.
  11. Koristustarvikute ja -vahendite hooldus: Puhastusvahendite, mopide, lappide ja muude koristustarvikute puhastamine ja hooldamine.
  12. Erivajaduste koristus: Hoolduskoristusteenus võib sisaldada ka erivajadusi, näiteks ehitusjärgne koristus, enne ja pärast üritusi koristus jne.

Lõplik teenuse sisu sõltub kliendi soovidest ja kokkulepetest koristusettevõttega. On oluline selgitada välja, millised konkreetsed tegevused on hoolduskoristuse teenuse osa, et tagada kliendi ootuste rahuldamine.

VALVEKORISTUS
Valvekoristus teenus on mõeldud intensiivselt kasutatavatele ruumidele nagu näiteks riigiasutused, kaubanduskeskused, hotellid, teenindusasutused jne. Puhastusteenindaja viibib objektil terve tööpäeva ning puhastab operatiivselt tekkinud mustuse. Nii saab Teie asutus tagada meeldiva ja puhta vastuvõtu oma klientidele igal ajal. Lisaks hoolitseb puhastusteenindaja valvekoristuse ajal hügieenitarvikute olemasolu eest. Lisaks tühjendab valvekoristaja vajadusel prügikaste ning vahetab kilekotte ja lisab seepi, käte- ja tualettpaberit nende hoidlatesse.Valvekoristust on tarvis teostada ruumides, kus toimub inimeste tihe liikumine.
PORIVAIPADE RENT JA VAHETUS
Selleks, et takistada tolmu, pori ja muu jalanõude küljes oleva mustuse sisseviimist ruumidesse, pakume porivaipade vahetus- ja renditeenust. Porivaibad kaitsevad põrandat kulumise eest ja ühtlasi aitab nende kasutamine kokku hoida koristamiskulusid. Kasutades õiges suuruses vaipu  ja neid ka õige intervalliga vahetades, saab peatatud märkimisväärse koguse pori sattumine ruumidesse.Vahetusvaipade renditeenus on paindlik, sest vaipu ei pea välja ostma ning neid vahetatakse ja hooldatakse regulaarselt.• 90% hoones olevast mustusest kantakse sisse väljast. Mida rohkem mustust peatatakse juba sissekäigualal, seda puhtam on maja• Porivaipadega varustatud sissekäigud ei ole libedad, samuti ei jõua niiskus ruumidesse• Hea porimatisüsteem vähendab koristuskulusid keskmiselt kuni 15%• Optimaalne tulemus saavutatakse, kui porimatisüsteemi pikkus on 6 kuni 10 meetrit
HÜGIEENITARVIKUTEGA VARUSTAMINE

Puhas ja värskelt lõhnav tualettruum on iga asutuse visiitkaart.

Varustame Sind vajalike tarvikute ja puhastusvahenditega:

  • kätekuivatus-, tualett- ja tööstuslikud paberid koos hoidikutega,
  • vedelseebid koos dosaatoritega,
  • õhuvärskendajad ja lõhnadosaatorid,
  • erinevas suuruses prügikastid koos prügikottidega.
Miks valida Eesti Halduse sisekoristusteenused?

Miks valida Eesti Halduse sisekoristusteenused?

  1. Kõrge kvaliteet – Meie meeskond kasutab ainult kõrgeima kvaliteediga puhastusvahendeid ja -seadmeid, et tagada alati puhas ja tervislik töökeskkond. Meie meeskond on koolitatud kasutama uusimaid tehnoloogiaid ja meetodeid, mis tagavad kõrgeima kvaliteediga tulemused.
  2. Kogemus – Meil on aastatepikkune kogemus sisekoristusteenuste pakkumisel ja meie meeskond omab teadmisi ning oskusi, et pakkuda teile parimat teenust.
  3. Usaldusväärsus – Meie meeskond on täielikult koolitatud ja varustatud vajalike oskuste ja tööriistadega, et tagada tippkvaliteediga teenused. Meie meeskond on usaldusväärne ja kohustunud tagama teie rahulolu.
  4. Eesti Haldus omab tsiviilvastutuskindlustuse lepingut, mis tahes õnnetuste või pindade rikkumiste puhuks – kindlustus summas 500 000 eurot. Tagamaks selle, et klient võib julgelt oma kinnisvara meie hoolde usaldada.

 

Võta meiega ühendust
Kui soovite rohkem teada saada meie sisekoristusteenuste kohta, siis võtke meiega ühendust, esimene konsultatsioon on alati tasuta ning me oleme alati valmis aitama.

Kõige kiiremini saad meiega ühendust helistades:
+372 6646 440

või kirjutades:
info@eestihaldus.ee.

    Go to Top